Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 76 Ushqimi: Pijet dhe ushqimi

Fjalori

Kafe
Кофе
Makarona
Лапша
Çaj
Чай
Pop
Газированный напиток
Ujë
Вода
Limonadë
Лимонад
Lëng portokalli
Апельсиновый сок
Unë do të doja një gotë ujë ju lutem
Я хотел бы стакан воды, пожалуйста
Patate të skuqura
Картофель фри
Karamele
Конфета
Çokollatë
Шоколад
Çamçakëz
Жевательная резинка