Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 75 Ushqimi: Te furra

Fjalori

Nuk mund të ha sheqer
Я не ем сахар
Cerial
Хлопья
Biskotë
Печенье
Sheqer
Сахар
Nuk më lejohet të ha sheqer
Мне нельзя есть сахар
Panine franceze
Багет
Petull
Пончик
Simite
Лепешка
I thekshëm
Фруктовое пирожное
Ëmbëlsirë
Десерт
Tortë
Торт
Sanduiç
Бутерброд
Bukë
Хлеб