Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 74 Ushqimi: Mishrat

Fjalori

Mish lope
Говядина
Mish viçi
Телятина
Proshutë
Ветчина
Pulë
Курятина
Gjel deti
Индюшатина
Rosë
Утятина
Kërnacka
Бекон
"Hot dog"
Хот-дог
Hamburger
Гамбургер
Biftek
Стейк
Mish derri
Свинина
Fileto viçi
Филе-миньон
Suxhuk
Колбаса
Bërxollë qengji
Отбивная из молодой баранины
Bërxollë derri
Отбивная из свинины