Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 72 Ushqimi: Më shumë perime

Fjalori

Kërpudha
Грибы
Marule
Салат-латук
Misër
Кукуруза
Patate
Картофель
Domate
Помидор
Karotë
Морковь
Fasule
Фасоль
Gjethe delli
Овощной банан
Presh
Лук-порей
Dardhë balsami
Китайская горькая тыква
Oriz
Рис
Rrënjë lotus
Корень лотоса
Qimnon
Тмин
Bisk bambuje
Побеги бамбука
Nuk më pëlqejnë fasulet
Мне не нравится эта фасоль