Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 70 Ushqimi: Frutat

Fjalori

Fruta
Фрукты
Vishnje
Черешня
Luleshtrydhe
Клубника
Limon
Лимон
Mollë
Яблоко
Portokall
Апельсин
Dardhë
Груша
Banane
Банан
Rrush
Виноград
Qitro
Грейпфрут
Shalqi
Арбуз
Ananas
Ананас
Kumbull
Слива
Pjeshkë
Персик