Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 69 Ushqimi: Dyqani ushqimor

Fjalori

Dyqan ushqimor
Продовольственный магазин
Dyqani ushqimore është i hapur
Продовольственный магазин открыт
Mbyllur
Закрыто
Karroca
Магазинная тележка
Shportë
Корзина
A keni oriz?
Есть ли у вас рис?
Blej
Купить
Paguaj
Платить
Në cilin rresht?
В каком проходе?
Dyqan mishi
Мясной магазин
Furrë
Булочная
Gatuaj
Готовить
Ku është uji?
Где вода?
Kam darkë me familjen
Ужинать с семьей
Unë jam i uritur
Я голоден
Set tryezë
Накрывать на стол