Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 63 Restoranti: Në tryezë

Fjalori

Pije
Напиток
Me akull
Со льдом
Lugë
Ложка
Thikë
Нож
Pirun
Вилка
Gotë
Стакан
Pjatë
Тарелка
Pjatë filxhani
Блюдце
Filxhan
Чашка
Më duhet një pecetë
Мне нужна салфетка
Unë nuk dua piper
Мне не нужен перец
Mbajtësja e piperit
Перечница
A mund të ma jepni kripën?
Передайте, пожалуйста, соль.
Mbajtëse kripe
Солонка