Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 61 Pazar: Zbritje çmimi

Fjalori

Po kërkoj për një gjerdan
Я ищу ожерелье
A ka ndonjë zbritje çmimi?
Есть ли распродажи?
Do të paguaj me para në dorë
Я заплачу наличными
A mund të ma ruani?
Можно ли отложить это?
A pranoni karta kreditit?
Вы принимаете кредитные карты?
Unë do të doja ta shkëmbeja këtë
Я хотел бы обменять это
Mund ta kthej atë?
Могу ли я вернуть это?
Hapur
Открыто
Mbyllur
Закрыто
Mbyllur për drekë
Перерыв на обед
Faturë
Чек
Me defekt
Дефектный
I prishur
Сломанный
Dalje
Выход
Hyrje
Вход
Shitësi
Продавец
Në çfarë ore do të mbyllet dyqan?
Когда закрывается магазин?
Shitëse (femër)
Продавец (женщина)