Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 60 Pazar: Bizhuteri

Fjalori

Argjendar
Ювелир
Stoli
Ювелирные изделия
Orë
Часы
Karficë zbukurimi
Брошь
Gjerdan
Ожерелье
Vathë
Серьги
Unazë
Кольцо
Byzylyk
Браслет
A mund të ma tregoni orën?
Покажите мне эти часы, пожалуйста
Sa kushton?
Сколько они стоят?
Është shumë e shtrenjtë
Это слишком дорого
A keni diçka më të lirë?
У вас есть что-нибудь дешевле?
A mund ta mbështillni me letër si dhuratë, ju lutem?
Можете завернуть это в подарочную упаковку?
Sa ju detyrohem juve?
Сколько я вам должен?