Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 59 Pazar: Më shumë rroba

Fjalori

Pantallona
Брюки
A shisni pardesy?
Вы продаете дождевики?
Pallto
Пальто
Fund
Юбка
Bluzë pa jakë
Футболка
Kasketë
Кепка
Kapelë
Шляпа
Çantë dore
Кошелек
Këpucë
Обувь
Sandale
Сандалии