Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 58 Pazar: Rroba

Fjalori

Vesh numër të madh
Я ношу большой размер
Mesatar
Средний
I vogël
Маленький
A keni një madhësi më të madhe?
У вас есть размер побольше?
A keni një madhësi më të vogël?
У вас есть размер поменьше?
Kjo është shumë e ngushtë
Этот размер мне маловат
Më rri mirë
Этот размер мне подходит
Ku mund të gjej një kostum banje?
Где я могу найти купальный костюм?
Veshje
Одежда
Bluzë
Блузка
Fustan
Платье
Pantallona të shkurtra
Шорты
Unë do ta blej atë
Я куплю это
Më pëlqen kjo këmishë
Мне нравится эта рубашка