Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 56 Vizita: Vende

Fjalori

Vullkan
Вулкан
Kanion
Каньон
Pyll
Лес
Hapësira malore
Горный хребет
Xhungël
Джунгли
Lumi
Река
Gadishull
Полуостров
Plazh
Пляж
Kënetë
Болото
Mal
Гора
Kodër
Холм
Liqen
Озеро
Shkretëtirë
Пустыня
Ujëvarë
Водопад