Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 55 Rreth qytetit: Transporti

Fjalori

Transportim
Транспорт
Unë kam nevojë për një taksi
Мне нужно такси
Sa është tarifa?
Сколько стоит проезд?
Trafik
Уличное движение
Unë kam nevojë për të shkuar në hotel Hyatt
Мне нужно попасть в отель Hyatt
Helikopter
Вертолет
Aeroplan
Самолет
Tren
Поезд
Stacion metroje
Станция метро
Varkë
Лодка
Biçikletë
Велосипед
Kamion
Грузовик
Makinë
Автомобиль
Autobus
Автобус
Garazh parkimi
Крытая автостоянка
Kohëmatës parkimi
Парковочный счетчик