Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 52 Rreth qytetit: Ku është?

Fjalori

Ku është stacioni i autobusit?
Где находится автобусная остановка?
Ku është ndalesa e ardhshme?
Какая следующая остановка?
A është ky stacioni im?
Это моя остановка?
Më falni, unë duhet të zbres këtu
Простите, мне нужно выйти здесь
Ku është muzeu?
Где музей?
Telefon publik
Таксофон
A ka një libër telefoni?
Там есть телефонный справочник?
A shisni revista në gjuhën angleze?
Вы продаете журналы на английском языке?
Kur fillon filmi?
Во сколько начинается фильм?
Unë do të doja katër bileta ju lutem
Четыре билета, пожалуйста
Është filmi në gjuhën angleze?
Этот фильм на английском?
Kokoshka
Попкорн
Ku mund të gjej një farmaci?
Где мне найти аптеку?
Në qendër të qytetit
Центр города