Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 48 Hotel: rezervimi i dhomës së hotelit

Fjalori

Mund të më rekomandoni një hotel të lirë?
Можете ли вы порекомендовать недорогой отель?
Sa kushton për një natë?
Сколько это будет стоить за ночь?
Unë do të qëndroj për tri javë
Я останусь на три недели
Sa kushton për një javë?
Сколько это будет стоить в неделю?
A keni një dhomë në dispozicion?
Есть ли у вас свободный номер?
A keni pishinë?
У вас есть бассейн?
Ku është pishina?
Где бассейн?
Mund ta shoh dhomën?
Могу ли я посмотреть номер?
A ka ndonjë gjë më të lirë?
Есть ли что-нибудь подешевле?
A keni restorant?
Есть ли у вас в ресторан?