Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 46 Hotel: Zënia e dhomës

Fjalori

Unë kam një rezervim
Я бронировал номер
A ka dhoma krevat dopio?
В этом номере двуспальная кровать?
Dhomë hoteli
Номер в отеле
A ka banjë private?
Есть ли там собственная ванная комната?
Ne jemi këtu për dy javë
Мы здесь на две недели
Ne do të donim të kishim pamje nga oqeani
Нам хотелось бы получить номер с видом на океан
Na duhen 3 çelësa
Нам нужно 3 ключа
A ka 2 shtretër?
Там две кровати?
A keni shërbim në dhomë?
Есть ли у вас обслуживание в номерах?
Janë të përfshira ushqimet?
Включено ли питание в стоимость?
Unë jam një mysafir
Я гость