Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 43 Udhëtim: Ku është valixhja ime?

Fjalori

Zona e marrjes së bagazhit
Зона выдачи багажа
Shirit transportieri
Конвейерная лента
Karrocë bagazhi
Багажная тележка
Bileta me numrin e bagazhit
Багажная квитанция
Bagazhet humbura
Потерянный багаж
Humbur dhe gjetur
Бюро находок
Hamall
Носильщик
Ashensor
Лифт
Vendkalim i lëvizshëm
Движущаяся дорожка
Hyrje
Вход
Dalje
Выход
Këmbim parash
Пункт обмена валют
Stacion autobusi
Автобусная остановка
Makinë me qira
Прокат автомобилей