Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 41 Udhëtim: Në aeroplan

Fjalori

Dhomëza e bagazhit
Багажное отделение
Tryeza tabaka
Откидной столик
Korridor
Проход между креслами
Rresht
Ряд
Vend
Место
Jastëk
Подушка
Kufje
Наушники
Rripi i sigurimit
Ремень безопасности
Lartësi
Высота
Dalje në rast rreziku
Аварийный выход
Jelek shpëtimi
Спасательный жилет
Krah
Крыло
Bisht
Хвост