Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 40 Udhëtim: Aeroporti

Fjalori

Aeroport
Аэропорт
Aeroplan
Самолет
Fluturim
Полет
Biletë
Билет
Pilot
Пилот
Stjuardesë
Бортпроводник
Numri i fluturimit
Номер рейса
Porta e hyrjes
Выход на посадку
Bileta e hyrjes
Посадочный талон
Pasaportë
Паспорт
Çantë që merret me vete në avion
Ручная кладь
Valixhe
Чемодан
Bagazh
Багаж