Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 39 Trupi: Pjesa e poshtme e trupit

Fjalori

Ijë
Бедро
Kofshë
Бедро
Mollaqe
Ягодицы
Këmbë
Стопа
Këmbë
Нога
Gju
Колено
Kyçi i këmbës
Лодыжка
Pulpa e këmbës
Голень
Thembër
Пятка
Gishtat e këmbës
Пальцы ног