Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 38 Trupi: Pjesa e sipërme e trupit

Fjalori

Sup
Плечо
Gjoks
Грудь
Kurriz
Спина
Stomak
Живот
Bel
Талия
Bust
Торс
Krah
Плечо
Bërryl
Локоть
Parakrah
Предплечье
Kyçi i dorës
Запястье
Dorë
Рука
Gisht
Палец
Gishti i madh
Большой палец руки
Thua
Ноготь