Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 37 Trupi: Fytyrë

Fjalori

Gojë
Рот
Dhëmbë
Зубы
Gjuhë
Язык
Buzë
Губы
Nofull
Челюсть
Mjekër
Подбородок
Qafë
Шея
Fyt
Горло