Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 32 Të kundërtat: E ftohtë / e nxehtë

Fjalori

Ftohtë
Холодный
Nxehtë
Горячий
Dritë
Светлый
Terr
Темный
Keq
Плохой
Mirë
Хороший
Vetëm
Один
Së bashku
Вместе
I lagësht
Влажный
I thatë
Сухой
Me
С
Pa
Без