Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 30 Të kundërtat: E madhe / e vogël

Fjalori

I madh
Большой
I vogël
Маленький
I gjatë
Высокий
I shkurtër
Низкий
I ri
Молодой
I vjetër
Старый
I dobët
Худой
I shëndoshë
Толстый
Lart
Вверх
Poshtë
Вниз
Pyetje
Вопрос
Përgjigje
Ответ