Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 29 Moti dhe stinët

Fjalori

Si është moti?
Как погода?
Është nxehtë
Жарко
Është ftohtë
Холодно
Ka diell
Солнечно
Ka re
Облачно
Ka lagështirë
Влажно
Po bie shi
Идет дождь
Po bie borë
Идет снег
Fryn erë
Ветрено
Kohë e keqe
Неприятно
Çfarë është temperatura?
Какая температура?
Stinët
Времена года
Dimër
Зима
Verë
Лето
Pranverë
Весна
Vjeshtë
Осень