Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 26 Koha: Çfarë dite është kjo?

Fjalori

2011
2011
2012
2012
2013
2013
2014
2014
2015
2015
2016
2016
2017
2017
2018
2018
2019
2019
Çfarë dite është sot?
Какой сегодня день?
Sot është 21 nëntor 2013
Сегодня 21 ноября 2013 г.
Javën e kaluar
На прошлой неделе
Muajin e kaluar
В прошлом месяце
Javën e ardhshme
Следующая неделя
Muajin e ardhshëm
Следующий месяц
Vitin e ardhshëm
В будущем году
Sonte
Сегодня вечером
Mbrëmë
Вчера вечером
Nesër në mëngjes
Завтра утром
Pardje
Позавчера
Pasnesër
Послезавтра
Fundjavë
Выходные