Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 24 Koha: Ditët e javës

Fjalori

Ditët e javës
Дни недели
Për sa kohë?
Как долго?
E hënë
Понедельник
E martë
Вторник
E mërkurë
Среда
E enjte
Четверг
E premte
Пятница
E shtunë
Суббота
E diel
Воскресенье
Dje
Вчера
Sot
Сегодня
Nesër
Завтра