Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 21 Njerëzit: Marrëdhëniet familjare

Fjalori

Njerkë
Мачеха
Njerk
Отчим
Motër nga njerku
Сводная сестра
Vëlla nga njerku
Сводный брат
Vjehrri
Свекор
Vjehrra
Свекровь
Kunati
Шурин
Kunata
Свояченица
Kush është ajo?
Кто она?
A është kjo nëna juaj?
Это твоя мать?
Kush është babai yt?
Кто твой отец?
A keni marrëdhënie familjare?
Вы родственники?
Sa vjeç jeni?
Сколько тебе лет?
Sa vjeç është motra juaj?
Сколько лет твоей сестре?