Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 19 Ngjyrat

Fjalori

Çfarë ngjyrë është kjo?
Какого цвета?
Ngjyra është e kuqe
Красного
E zezë
Черный
Blu
Синий
Ngjyrë kafe
Коричневый
E gjelbër
Зеленый
Portokall
Оранжевый
Lejla
Фиолетовый
E kuqe
Красный
E bardhë
Белый
E verdhë
Желтый
Gri
Серый
Flori
Золотистый
Argjend
Серебристый