Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 18 Udhëzime: ku?

Fjalori

Mbrapa
За
Para
Перед
Pranë
Рядом
Dera e parë në të djathtë
Первая дверь справа
Në kthesën e katërt kthehuni djathtas
На четвертом светофоре поверните направо
A më kuptoni mua?
Вы меня понимаете?
Veri
Север
Perëndim
Запад
Jug
Юг
Lindje
Восток
Në të djathtë
Вправо
Në të majtë
Влево
A ka ashensor?
Здесь есть лифт?
Ku janë shkallët?
Где лестница?
Në cilin drejtim?
В каком направлении?
Dera e dytë në të majtë
Вторая дверь слева
Tek qoshja, kthehuni majtas
На углу поверните налево