Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 1 Filloni: Përshëndetje

Fjalori

Përshëndetje
Привет!
Mirëmëngjes
Доброе утро!
Mirëdita
Добрый день!
Mirëmbrëma
Добрый вечер!
Natën e mirë
Спокойной ночи!
Si jeni?
Как поживаешь?
Mirë, faleminderit
Спасибо, хорошо
Po ju?
А ты?
Mirë se vini
Добро пожаловать!
Kjo është një ditë e bukur
Прекрасный день
Ju uroj një ditë të mbarë
Приятного дня
Lamtumirë
До свидания!
Shihemi më vonë
Увидимся позже
Shihemi nesër
Увидимся завтра
Më falni (kur përplaseni me dikë)
Извини (столкнувшись с кем-то)
Mund t'ju ndihmoj?
Могу я вам помочь?