Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Japonisht :: Mësimi 76 Ushqimi: Pijet dhe ushqimi

Fjalori

Kafe
koー ​​ hiー コー​​ヒー
Makarona
menrui 麺類
Çaj
cha 茶
Pop
tansan inryou 炭酸飲料
Ujë
mizu 水
Limonadë
remoneーdo レモネード
Lëng portokalli
orenji juーsu オレンジジュース
Unë do të doja një gotë ujë ju lutem
ichi hai no o mizu wo onegai shi masu 1杯のお水をお願いします
Patate të skuqura
furenchi furai フレンチフライ
Karamele
kyandi キャンディ
Çokollatë
chokoreーto チョコレート
Çamçakëz
gamu ガム