Mëso Anglisht

Mësime falas në Anglisht

Mësuesi i Anglisht

Liz Kooley, Mësuesi i Anglisht

Rapid City, SD, USA


Mësimi 1. Filloni: Përshëndetje
Mësimi 2. Filloni: Unë flas pak
Mësimi 3. Filloni: Flisni më ngadalë
Mësimi 4. Filloni: Ju lutem dhe faleminderit
Mësimi 5. Filloni: Përemrat
Mësimi 6. Filloni: Pyetje të shkurtra
Mësimi 7. Filloni: Unë jam
Mësimi 8. Filloni: Për shembull,
Mësimi 9. Filloni: Shprehje
Mësimi 10. Numrat: 0 deri në 10
Mësimi 11. Numrat: 11 deri në 20
Mësimi 12. Numrat: 21 deri në 30:
Mësimi 13. Numrat: 10 deri në 100
Mësimi 14. Numrat: 100 deri në 1000
Mësimi 15. Numrat: 1000 deri në 10,000
Mësimi 16. Udhëzime: Ejani këtu
Mësimi 17. Udhëzime: poshtë në korridor
Mësimi 18. Udhëzime: ku?
Mësimi 19. Ngjyrat
Mësimi 20. Njerëzit: Anëtarët e familjes
Mësimi 21. Njerëzit: Marrëdhëniet familjare
Mësimi 22. Njerëzit: Vajzat dhe djemtë
Mësimi 23. Njerëzit: Miqtë
Mësimi 24. Koha: Ditët e javës
Mësimi 25. Koha: Muajt e vitit
Mësimi 26. Koha: Çfarë dite është kjo?
Mësimi 27. Koha: Sa është ora?
Mësimi 28. Koha: Emërimet
Mësimi 29. Moti dhe stinët
Mësimi 30. Të kundërtat: E madhe / e vogël
Mësimi 31. Të kundërtat: E lehtë / e vështirë
Mësimi 32. Të kundërtat: E ftohtë / e nxehtë
Mësimi 33. Të kundërtat: ngadalë / shpejt
Mësimi 34. Të kundërtat: Më shumë / më pak
Mësimi 35. Të kundërtat: E vjetër / e re
Mësimi 36. Trupi: Koka
Mësimi 37. Trupi: Fytyrë
Mësimi 38. Trupi: Pjesa e sipërme e trupit
Mësimi 39. Trupi: Pjesa e poshtme e trupit
Mësimi 40. Udhëtim: Aeroporti
Mësimi 41. Udhëtim: Në aeroplan
Mësimi 42. Udhëtim: Largimi dhe mbërritja
Mësimi 43. Udhëtim: Ku është valixhja ime?
Mësimi 44. Udhëtim: Ku po shkon?
Mësimi 45. Udhëtim: Mbërritja në destinacionin tuaj
Mësimi 46. Hotel: Zënia e dhomës
Mësimi 47. Hotel: Gjërat e nevojshme
Mësimi 48. Hotel: rezervimi i dhomës së hotelit
Mësimi 49. Hotel: Koha për të shkuar
Mësimi 50. Hotel: Shprehjet e urgjencës
Mësimi 51. Rreth qytetit: Vende
Mësimi 52. Rreth qytetit: Ku është?
Mësimi 53. Rreth qytetit: Në rrugë
Mësimi 54. Rreth qytetit: Në bar
Mësimi 55. Rreth qytetit: Transporti
Mësimi 56. Vizita: Vende
Mësimi 57. Pazar: Më trego
Mësimi 58. Pazar: Rroba
Mësimi 59. Pazar: Më shumë rroba
Mësimi 60. Pazar: Bizhuteri
Mësimi 61. Pazar: Zbritje çmimi
Mësimi 62. Restoranti: Gjetja e një restoranti
Mësimi 63. Restoranti: Në tryezë
Mësimi 64. Restoranti: Porosia e ushqimit
Mësimi 65. Restoranti: Si është ushqimi?
Mësimi 66. Restorant: Përgatitja e ushqimit
Mësimi 68. Restorant: Pagimi
Mësimi 69. Ushqimi: Dyqani ushqimor
Mësimi 70. Ushqimi: Frutat
Mësimi 71. Ushqimi: Perimet
Mësimi 72. Ushqimi: Më shumë perime
Mësimi 73. Ushqimi: Produktet e qumështit
Mësimi 74. Ushqimi: Mishrat
Mësimi 75. Ushqimi: Te furra
Mësimi 76. Ushqimi: Pijet dhe ushqimi
Mësimi 77. Ushqimi: Ushqimi i detit
Mësimi 78. Ushqimi: Erëzat
Mësimi 79. Ushqimore: Sasitë dhe enët
Mësimi 80. Plazhi: Banjat e diellit
Mësimi 81. Plazhi: Gjëra për të sjellë në plazh
Mësimi 82. Plazhi: Kafshët e detit
Mësimi 83. Plazhi: Le të shkojmë not