Teachme.vn

Whatever you’re learning, the journey can be long and challenging. And for some people, having a tutor can help tremendously. The dedication of the tutor and the personal connection they have with their student can make one’s learning experience much more interesting, relevant and appealing.

That’s why we created TeachMe.vn, Vietnam’s first tutoring marketplace. We easily connect learners with a tutor nearby for one-on-one, face-to-face tutoring anywhere in Vietnam.

Are you a professional and need to improve your business English skills? Or are you a parent in need of a Mathematics teacher for your child ? Or perhaps you just want to learn how to make your own leather bag? Whatever you want to learn, it’s probably on TeachMe.vn, and there’s probably a teacher just minutes away. Right now the website has 62 skills available for tutoring, and more than a thousands tutors registered, and that’s just at last count. The word is spreading, and experts in all fields are waiting to teach young and old at reasonable hourly rates.

TeachMe.vn is particularly convenient for people who don’t have the time to go to learning centers and want the best value for money. Our tutors can teach right in the comfort of their homes, and will focus their teaching lessons on the learner’s difficulties and at their own pace, which greatly improves the learning curve.

With TeachMe.vn, it’s easy to learn anything, anywhere in Vietnam.

     

Vietnamese

Dù bạn đang học bất cứ thứ gì, hành trình học tập có thể dài và đầy thử thách. Và đối với một số người, có một giáo viên dạy kèm sẽ giúp việc học trở nên dễ dàng rất nhiều. Sự tận tình hết mình của người dạy, sự tương tác cá nhân giữa hai bên sẽ giúp việc học thú vị, thực tiễn và hào hứng hơn.

Đó là lý do tại sao chúng tôi tạo ra TeachMe.vn, thị trường dạy kèm đầu tiên của Việt Nam. Chúng tôi dễ dàng kết nối học viên với một gia sư gần đó để dạy kèm một thầy một trò, face-to-face ở bất cứ nơi nào tại Việt Nam.

Bạn là một người đi làm và cần phải nâng cao kỹ năng tiếng Anh của bản thân? Hoặc là bạn là phụ huynh cần một giáo viên Toán cho con? Hoặc bạn chỉ muốn học để làm một cái túi da thật độc đáo cho riêng mình? Bạn muốn học bất kì điều gì, bạn chỉ cần bỏ ra vài phút trên Teachme.vn. Hiện tại đã có hơn một ngàn gia sư chất lượng với 62 nội dung giảng dạy. Quy mô đang ngày càng mở rộng, có rất nhiều giáo viên, chuyên gia trong các lĩnh vực đang chờ đợi để chia sẻ kiến thức cho học viên ở nhiều độ tuổi và mức học phí phải chăng.

TeachMe.vn đặc biệt thuận lợi cho những người không có thời gian đến các trung tâm học tập và muốn có chất lượng học tập thật xứng đáng đồng tiền. Giáo viên của chúng tôi có thể dạy tại nhà học sinh, bám sát bài dạy vào khó khăn và tốc độ của người học, làm cải thiện nhanh chóng hiệu quả học tập.

Với TeachMe.vn, thật dễ dàng để học bất cứ điều gì, ở bất cứ đâu tại Việt Nam.

More from the Blog